Services en tarieven

Bezorgen
Voor het bezorgen van meubelen/materialen binnen een straal van 30 km (vanaf de Wittevrouwensingel 95A Utecht) rekenen we 80 euro (exclusief 21 % BTW), daarboven rekenen we 0,60 euro per kilometer (exclusief 21 % BTW). Bezorgen is tot aan de voordeur op de begane grond.

Ophalen
Voor het ophalen van meubelen/materialen binnen een straal van 30 km (vanaf de Wittevrouwensingel 95A Utecht) rekenen we 80 euro (exclusief 21 % BTW), daarboven rekenen we 0,60 euro per kilometer (exclusief 21 % BTW). Ophalen is vanaf de voordeur op de begane grond.

Bezorgen inclusief plaatsen/monteren
Voor het bezorgen inclusief plaatsen/monteren van meubelen/materialen binnen een straal van 30 km (vanaf de Wittevrouwensingel 95A Utecht) rekenen we 80 euro (exclusief 21 % BTW) voor het eerste uur. Daarboven 50 euro per uur (exclusief 21 % BTW).

Afvalverwerking
Het is mogelijk om het afval door ons te laten afvoeren. Hier zijn kosten aan verbonden. De hoogte hiervan worden in overleg vastgesteld. De kosten zijn afhankelijk van de aard en de omvang van het afval. U kunt hier een prijsopgave voor aanvragen.

ALGEMENE VOORWAARDEN 2024